+31 (0)10 – 437 00 55 Ma - Vr 8:30 - 17:00 info@zakkencentrale.nl
Waarvoor gebruik ik geweven zakken?

Written by Seo_Manager

Voor het opslaan van goederen in zakken van 25 tot 50 kilogram leveren wij diverse geweven zakken. Deze zakken zijn geschikt voor het verwerken kleinere hoeveelheden en zijn beschikbaar in diversen materialen. Wij leveren polypropyleen, jute, katoenen of gemengde weefselzakken voor onder andere de suiker-, meel-, kunstmest- en veevoederindustrie. Op welke manier de goederen worden getransporteerd en het soort goederen dat in de 25-50 kilogram zakken wordt verpakt bepalen welk type zak het best bij u past. Wij leveren deze veelzijdige zakken in diverse soorten en maten uit voorraad of klant specifiek op maat.

Zakken bedrukkenSuikerzakken

Al onze 25 tot 50 kilogram zakken kunnen wij zelf naar wens voor u bedrukken. Onze fabriek in Maldegem (België) heeft een bedrukkingscapaciteit van 400.000 zakken per dag. Hierdoor is het mogelijk om snel te schakelen en bedrukte zakken op korte termijn te leveren naar de wens van onze klanten. Naast het bedrukken van zakken hebben wij hier ook een miljoenen voorraad aan zakken voor kleinere hoeveelheden.

Soorten zakken

Polypropyleen geweven zakken (PP) met of zonder binnenzak (PE)

De afkortingen PP (polypropyleen) en PE (polyethyleen) staan beide voor kunststof. Dit is het materiaal dat veel gebruikt wordt bij het produceren en ontwikkelen van zakken en Big Bags. Dit type wordt het meest gebruikt in de industrie en staat bekend om de duurzaamheid en hoge kwaliteit. Het wordt vooral gebruikt voor korrelige materialen, geheel afgeschermd van regen, stof en vocht.

Open MouthOpen Mouth 

Dit is een klassieke verpakkingsmethode die veel worden gebruikt voor industriële producten, maar ook voor voedingsmiddelen. De open mondzakken zijn makkelijk om handmatig en automatisch te vullen en te sluiten. De bodem van deze zakken kan genaaid of gelijmd worden, afhankelijk van de sterkte die nodig is. Bij open mondzakken kunnen de randen recht worden gesneden of wanneer meer versteviging nodig is kunnen deze worden voorzien van trapvormige insnijdingen. Voor het transporteren van o.a. groenten, cement en veevoeding is dit type zak dus erg populair.

Gusset

Door de constructie van de gusset zakken kunnen de zakken verticaal staan. Daarom worden de zakken veel gebruikt om bijvoorbeeld in stellingen te plaatsen. Deze zakken kunnen gemakkelijk worden opgeslagen op meerdere manieren. Ook de gusset zakken kunnen wij bedrukken op onze vestiging in Maldegem (België). Staat deze zakken in een stelling, dan is de opdruk goed te zien.

AD-Star

AD-Star zakken is een type zak die sterker en lichter is dan zakken die van papier gemaakt zijn en scheuren minder snel. De zakken zijn snel te vullen en kunnen goed tegen vocht. De AD-Star zakken zijn hierdoor geschikt voor het opslaan en transporteren van droge bulkgoederen. Goederen die bijvoorbeeld worden verpakt in dit type zak zijn cement, kunstmest en diervoeding.

Geweven zakken bestellen

Geweven zakken

Wij hebben een miljoenen voorraad aan standaard zakken in ons magazijn in Maldegem (België). Hierdoor kunnen wij snel en uit voorraad leveren. Naast de standaard zakken kunnen wij ook op korte termijn zakken volgens uw specifieke wensen leveren. Naast een enorme voorraad hebben wij een bedrukkingscapaciteit van 400.000 zakken per dag in onze fabriek in Maldegem. Hierdoor kunnen wij iedere zak voorzien van de gewenste bedrukking. Snel en eenvoudig bedrukte of onbedrukte zandzakken nodig? Neem vrijblijvend contact met ons op en ontvang een offerte op maat! 

Andere Berichten

Compleet assortiment verpakkingsnetten

Zakkencentrale Nederland levert diverse soorten netverpakkingen voor de AGF branche. Afhankelijk van het de producten en het gewicht dat je gaat verpakken bieden wij een compleet assortiment verpakkingsnetten aan. Wij maken grofweg onderscheid tussen 3 type netten;...

Wat zijn Big Bags?

 Big Bags zijn grote flexibele bulk containers die geschikt zijn voor het verzamelen en transporteren van bulkgoederen. Big Bags worden op verschillende manier gebruikt, zowel voor transport als opslag van diverse materialen. Bij EXIM bieden wij een compleet...

Al ruim 100 jaar een begrip in de verpakkingsbranche.

Al ruim 100 jaar een begrip in de verpakkingsbranche.

Met ruim 100 jaar ervaring in het verpakken van diverse producten in flexibele verpakkingen is Zakkencentrale een begrip in de verpakkingsbranche. Onder de naam EXIM levert Zakkencentrale naast de bekende 25 tot 50 kilogram zakken ook big bags en containerliners....