+31 (0)10 – 437 00 55 Ma - Vr 8:30 - 17:00 info@zakkencentrale.nl

Organisatie

Zakkencentrale heeft zijn hoofdkantoor en centraal magazijn gevestigd centraal gelegen aan de A13/A20 in Rotterdam.

Zakkencentrale en duurzaamheid

Behalve binnen onze eigen organisatie worden veel van onze producten geproduceerd in lage lonen landen. Hierbij werken wij samen met een select aantal leveranciers, alle met een grote maatschappelijke verantwoordelijkheid en betrokkenheid en zorg voor het milieu. Tijdens onze audits met hen, nemen het welzijn van hun personeel en de arbeidsomstandigheden daarom een belangrijke plaats in. Wij hechten veel belang aan een langdurige samenwerking met leveranciers, medewerkers en klanten.

Good manufacturers practice

Naast goede arbeidsomstandigheden voor de medewerkers verlangen wij van onze producenten ‘Good Manufacturers Practice’.

Milieu

Wij streven ernaar de kwaliteit van onze producten zodanig te verbeteren, dat er uiteindelijk minder gebruik hoeft te worden gemaakt van fossiele grond- en brandstoffen.

Maatschappelijke betrokkenheid

Wij hechten veel waarde aan een gezonde en actieve levensstijl. Daarom sponsort Zakkencentrale diverse sportverenigingen en goede doelen op het gebied van sport en gezondheid.

Ons team

Bij al onze beslissingen streven wij ernaar om zoveel mogelijk kansen te benutten die bijdragen aan een beter milieu en meer welzijn voor onze medewerkers. Onze organisatie kenmerkt zich door een grote maatschappelijke betrokkenheid en een innovatieve visie.

Breed aanbod kwaliteitsproducten

Bijna een volle eeuw ervaring op het gebied van verpakkingen heeft geresulteerd in een breed aanbod van kwaliteitsproducten. Zakkencentrale levert, afhankelijk van uw specifieke vraag, zowel bewezen standaardoplossingen als innovatief maatwerk. De door ons ontwikkelde UV-gestabiliseerde zakken en de Q-Bag voor lagere transportkosten zijn twee succesvolle voorbeelden van op maat gesneden verpakkingsoplossingen.

Zakkencentrale (Belgie)

Bedrukking 25/50 kg zakken en fibc’s.

Exim (Nederland)

Verkoop fibc’s

Zakkencentrale (Nederland)

Verkoop zakken

Zakkencentrale Nederland (Nederland)

Verkoop machines en materialen

Somló-Zsák, (Hongarije)

Productie fibc’s

NOVOTECNO (Spanje)

Productie labels/films

Bereik ons

Cairostraat 50,
Rotterdam, 3047 BC,
Nederland
+31 (0)10 – 437 00 55
info@zakkencentrale.nl

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier of door ons te bellen.