+31 (0)10 – 437 00 55 Ma - Vr 8:30 - 17:00 info@zakkencentrale.nl

Organisatie

Zakkencentrale heeft zijn hoofdkantoor en centraal magazijn gevestigd centraal gelegen aan de A13/A20 in Rotterdam.

Zakkencentrale en duurzaamheid

Een groot deel van onze producten wordt geproduceerd in lage lonen landen. Hierbij werken wij samen met een select aantal leveranciers, alle met een grote maatschappelijke verantwoordelijkheid en betrokkenheid. Daarnaast zijn deze leveranciers ook betrokken bij het milieu in eigen land. Tijdens onze audits met hen, nemen het welzijn van hun personeel en de arbeidsomstandigheden daarom een belangrijke plaats in. Wij hechten veel belang aan een langdurige samenwerking met leveranciers, medewerkers en klanten. Naast de productie in lage lonen landen produceren wij ook binnen onze eigen organisatie.

De researchafdeling in Rotterdam is druk bezig met de ontwikkeling van duurzame verpakkingen. Een voorbeeld hiervan is de nieuw ontwikkelde kunststof pallet, gemaakt van 100% gerecycled PE/PP kunststof. Een ander voorbeeld van duurzame verpakkingen is een composteerbaar net, dit is een nieuwe ontwikkeling op het gebied van netverpakkingen. Dit net mag worden weggegooid in de compostbak en vergaat na verloop van tijd automatisch.

Good manufacturers practice

Naast goede arbeidsomstandigheden voor de medewerkers verlangen wij van onze producenten ‘Good Manufacturers Practice’.

Milieu

Wij streven ernaar de kwaliteit van onze producten zodanig te verbeteren, dat er uiteindelijk minder gebruik hoeft te worden gemaakt van fossiele grond- en brandstoffen.

Maatschappelijke betrokkenheid

Wij hechten veel waarde aan een gezonde en actieve levensstijl. Daarom sponsort Zakkencentrale diverse sportverenigingen en goede doelen op het gebied van sport en gezondheid.

Ons team

Zoals aangegeven zijn wij continu bezig met innovatieve ontwikkelingen op het gebied van verpakkingsproducten. Onze organisatie kenmerkt zicht door een grote maatschappelijke betrokkenheid en een innovatieve visie. Bij al onze beslissingen streven wij ernaar om zoveel mogelijk maatschappelijk verantwoord mee te denken en bij te dragen aan een beter milieu.

Je titel komt hier

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Compleet aanbod aan kwaliteitsproducten

Zakkencentrale levert, afhankelijk van uw specifieke wensen, zowel bewezen standaardoplossingen als innovatief maatwerk op het gebied van verpakkingsproducten. Twee succesvolle voorbeelden van op maat gesneden verpakkingsoplossingen zijn ten eerste de door ons ontwikkelde UV-gestabiliseerde zakken en ten tweede de Q-Bag voor lagere transportkosten.
Ruim 100 jaar ervaring resulteert in een compleet aanbod aan kwaliteitsproducten voor de verpakkingsbranche. Zo bestaat ons assortiment verpakkingsmaterialen onder andere uit 25 tot 50 kilogram zakken, Big Bags, containerliners, verpakkingsnetten en sluit- en weegmachines.

Zakkencentrale (Belgie)

Bedrukking 25/50 kg zakken en fibc’s.

Exim (Nederland)

Verkoop fibc’s

Zakkencentrale (Nederland)

Verkoop zakken

Zakkencentrale Nederland (Nederland)

Verkoop machines en materialen

Somló-Zsák, (Hongarije)

Productie fibc’s

NOVOTECNO (Spanje)

Productie labels/films

Bereik ons

Cairostraat 50,
Rotterdam, 3047 BC,
Nederland
+31 (0)10 – 437 00 55
info@zakkencentrale.nl

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier of door ons te bellen.