+31 (0)10 – 437 00 55 Ma - Vr 8:30 - 17:00 info@zakkencentrale.nl

Certificering

ISO 9001:2015

Ten eerste zijn wij geheel up-to-date volgens de ISO-normen. Met onze ISO-certificeringen kunnen wij aantonen dat ons kwaliteitsmanagementsysteem voldoet aan alle eisen die door ISO zijn opgesteld. Hiermee tonen wij aan dat Zakkencentrale in staat is om te voldoen aan de eisen van de klanten, dat wij voldoen aan alle wet- en regelgevingen van onze branche en dat ons kwaliteitsmanagementsysteem goed op orde is.
Dit is beoordeeld door een externe, onafhankelijke partij. We zijn dan ook trots op onze ISO-certificeringen en delen deze graag met onze klanten. Zo hebben wij twee certificaten waarmee we kunnen aantonen dat we voldoen aan alle eisen en normen van de ISO 9001:2015

AEO

Naast ISO 9001:2015 beschikken wij ook over de certificaten van AEO, Authorised Economic Operator. Deze certificering is bedoeld voor bedrijven die internationaal actief zijn en wordt afgegeven door de Douane. We hebben deze AEO-certificaten verkregen doordat we voldoen aan de veiligheidscriteria die behoren bij deze certificering. Deze criteria zijn gebaseerd op het Communautair Douanewetboek en de bijbehorende toepassingsverordeningen. Dankzij deze certificaten kunnen we makkelijker onze bedrijfsvoering over de landsgrens trekken. Voordelen in het internationale handelsverkeer zijn bijvoorbeeld minder strenge controles bij grensoverschrijdende handel, zodat er sprake is van minder oponthoud waardoor zaken sneller verlopen.

Click on a certificate to view a bigger version