+31 (0)10 – 437 00 55 Ma - Vr 8:30 - 17:00 info@zakkencentrale.nl

25 & 50 KILO ZAKKEN

Ook als u goederen wilt opslaan in zakken van 25 tot 50 kilogram, kunt u bij Zakkencentrale terecht. Wij leveren polypropyleen, jute, katoenen of gemengde weefselzakken voor onder andere de suiker-, meel-, kunstmest- en veevoederindustrie. Afhankelijk van de goederen die u wilt verpakken en het transporttype, kunnen we samen met u kijken welk type zak het beste bij uw goederen past.

ZAKKEN BEDRUKKEN

Het bedrukken van de zakken
Onze 25 tot 50 kilogram zakken kunnen naar wens worden bedrukt. In onze fabriek in Maldegem (België) hebben wij een bedrukkingscapaciteit van 400.000 zakken per dag. Dit samen met een miljoenen voorraad aan zakken zorgt ervoor dat wij op korte termijn kunnen leveren volgens uw wensen.

SOORTEN ZAKKEN
 • Polypropyleen geweven zakken (PP) met of zonder binnenzak (PE)

  Dit type wordt het meest gebruikt in de industrie en staat bekend om de duurzaamheid en hoge kwaliteit. Het wordt vooral gebruikt voor korrelige materialen, geheel afgeschermd van regen, stof en vocht.

 • Open Mouth

  Een klassieke verpakkingsmethode. Makkelijk om (handmatig) te vullen en te sluiten. Dit type wordt veel gebruikt voor het transporteren van producten zoals groenten en veevoeders.

 • Gusset

  Gusset zakken kunnen door hun constructie verticaal staan. Hierdoor kunnen deze zakken gemakkelijk op meerdere manieren worden opgeslagen. Staat het in een stelling, dan kunt u de opdruk goed zien.

 • AD-Star

  AD-Star zakken zijn er in meerdere modellen. Dit type zak is veel sterker dan een zak die van papier is gemaakt en scheurt veel minder snel dan bijvoorbeeld een genaaide gewoven zak. AD-Star zakken kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden voor cement.