+31 (0)10 – 437 00 55 Ma - Vr 8:30 - 17:00 info@zakkencentrale.nl

25 & 50 KILO ZAKKEN

Voor het opslaan van goederen in zakken van 25 tot 50 kilogram leveren wij diverse uitvoeringen polypropyleen geweven zakken. Deze zakken zijn geschikt voor het verwerken kleinere hoeveelheden en worden veel gebruikt voor onder andere de suiker-, meel-, kunstmest- en ook in de veevoederindustrie.
Wij hebben een miljoenen voorraad aan standaard zakken in ons magazijn in Maldegem (België). Hierdoor kunnen wij snel en efficiënt leveren.

ZAKKEN BEDRUKKEN

Al onze 25 tot 50 kilogram zakken kunnen wij zelf naar wens voor u bedrukken. Onze fabriek in Maldegem (België) heeft een bedrukkingscapaciteit van 400.000 zakken per dag. Hierdoor is het mogelijk om snel te schakelen en bedrukte zakken op korte termijn te leveren met door de klant gewenste bedrukking. Daarnaast kunnen wij ook zakken voor derden bedrukken.

SOORTEN ZAKKEN
 • Polypropyleen geweven zakken (PP) met of zonder binnenzak (PE)

  Dit type wordt het meest gebruikt in de export van poeders en granulaire producten. IJzersterk, goedkoop en ook uitermate geschikt voor transport waar ruw met materialen wordt omgegaan.  Een geweven zak scheurt niet!
  De binnenzak wordt volledig in de bodem ingenaaid, waardoor veel sneller gevuld kan worden dan bij een zak met een losse binnenzak in de bodem.
  Alle zakken zijn volledig voedselgeschikt en recyclebaar. Indien gewenst zijn de zakken ook UV-gestabiliseerd te krijgen. Naast de standaard openmondzakken, kunnen we ook zakken met een ventiel of gusset leveren.

 • BOPP zakken

  Als een industriële bedrukte zak (flexodruk) niet toereikend is kunnen de zakken tijdens de productie ook bedrukt worden op BOPP folie. Deze wordt middels een coating op de PP aangebracht. Hierdoor kunnen de mooiste full colour bedrukte zakken worden geleverd (zelfs een foto kan worden gedrukt). Een prachtige reclame voor de klant tegen een zeer aantrekkelijke prijs.
  Hierdoor is het een goede vervanging voor meerlaags papieren zakken.

 • AD-Star

  Voor klanten die een zak met een vlakke (blok) bodem willen produceren we de zgn. AD-star zakken. Deze kunnen ook met  BOPP bedrukking geleverd worden. Niet alleen mat maar ook glanzend. Door de vlakke bodem en top een goed stapelbare zak, zeker op een pallet.
  Cement, kunstmest en ook diervoeding worden veelvuldig verpakt in deze blokbodem zakken.